Reparatie, onderhoud en keuringen in drie stappen

Bij een erkend LPK-keuringsbedrijf kunt u terecht voor keuring, onderhoud en reparatie aan laadkleppen. Keuringen worden altijd uitgevoerd door gecertificeerde keurmeesters. In veel gevallen kan de keuring op uw eigen locatie plaats vinden. Wel zo handig.

Stap 1: maak een afspraak

Maak een afspraak met een keuringsstation. Met ruim 300 keuringsstations in Nederland is er altijd een station bij u in de buurt.

Stap 2: de keurmeester keurt

Een gecertificeerd keurmeester keurt de laadklep bij het keuringsstation, of op uw locatie. Natuurlijk kunt u ook meerdere laadkleppen tegelijk laten keuren en/of de keuring combineren met reparatie of onderhoud aan de laadklep(pen).

Stap 3: bewaar het keuringsbewijs

Als uw laadklep is goedgekeurd, ontvangt u van de keurmeester een keuringsbewijs. De sticker met het unieke keuringsnummer wordt zichtbaar op de klep geplakt. U ontvangt digitaal ook een checklist met alle keuringspunten. Bewaar alle documenten goed, u heeft ze nodig bij controles en mogelijk vraagt uw verzekeringsmaatschappij erom. Bij een onverhoopt ongeval moet u kunnen aantonen dat de laadklep veilig is.