Reparatie, onderhoud en keuringen in drie stappen

Bij een erkend LPK-keuringsbedrijf kunt u terecht voor keuring, onderhoud en reparatie aan personenliften. Keuringen worden altijd uitgevoerd door gecertificeerde keurmeesters. In veel gevallen kan de keuring op uw eigen locatie plaats vinden. Wel zo handig.

Stap 1: maak een afspraak
Maak een afspraak met een keuringsstation. Met ruim 300 keuringsstations in Nederland is er altijd een station bij u in de buurt.

Stap 2: de keurmeester keurt
Een gecertificeerd keurmeester keurt uw personenlift bij het keuringsstation, of op uw locatie. Natuurlijk kunt u ook meerdere liften tegelijk laten keuren en/of de keuring combineren met reparatie of onderhoud aan de lift(en).

Stap 3: bewaar het keuringsbewijs
Als uw personenlift is goedgekeurd, ontvangt u van de keurmeester een keuringsbewijs. De sticker met het unieke keuringsnummer wordt zichtbaar op de lift geplakt. U ontvangt digitaal ook een checklist met alle keuringspunten. Bewaar alle documenten goed, u heeft ze nodig bij controles en mogelijk vraagt uw verzekeringsmaatschappij erom. Bij een onverhoopt ongeval moet u kunnen aantonen dat uw lift veilig is.